STROKOVNO svetovanje in izvedba z več kot 25 let IZKUŠENJ.
KAKOVOST vedno na PRVEM mestu.
Do 10 let GARANCIJE.

07/36 35 100
aluk.doo@siol.net
Cesta XV. brigade 51, 8330 Metlika

Okenske police

Okenske police so sestavni del okna, s katerimi dopolnimo videz stavbe, izgled fasade in notranjega ambienta. Njihova naloga je, da ščitijo zid in ustvarjajo uporabno površino. Dobra okenska polica mora biti funkcionalna, trajna, estetska. Delimo jih na notranje in zunanje okenske police. Pri zunanjih okenskih policah je pomembno, da so odporne na vremenske vplive, neobčutljive in enostavne za vzdrževanje. Pri zunanjih okenskih policah moramo biti pozorni na njen naklon, ki mora biti nagnjen navzven. Imeti mora tudi okapnico, kar nam skupaj z naklonom omogoča odtok deževnice, ki se ne izliva po fasadi in tako preprečimo nastajanje madežev na fasadi.

ALU

Zunanje aluminijaste police Gutmann so zelo obstojne okenske police, odporne na vremenske vplive in enostavne za čiščenje ter vzdrževanje. Poleg osnovnih barv (bela, rjava) so dobavljive tudi v različnih barvah. Pri montaži dolgih zunanjih polic nad 6 m, spajamo police s spojnikom, ki veže dve polici skupaj.

PVC

Zunanje aluminijaste police Gutmann so zelo obstojne okenske police, odporne na vremenske vplive in enostavne za čiščenje ter vzdrževanje. Poleg osnovnih barv (bela, rjava) so dobavljive tudi v različnih barvah. Pri montaži dolgih zunanjih polic nad 6 m, spajamo police s spojnikom, ki veže dve polici skupaj.Vrhunske PVC police MÖLLER izdelane iz trpežnega PVC profila so namenjene predvem za notranjo uporabo. So odporne, enostavne za čiščenje in vzdrževanje, neobčutljive na odrgnine. PVC police lahko izbirate med dvemi barvami (bela in imitacija marmorja).

HELOPAL

Helopal okenske police so visoko kakovostne police, ki so narejene iz fine marmorne moke in visoko kvalitetnih naravnih smol, ki tvorijo tehnološki kamen. K blagovni znamki helopal spadajo zunanje in notranje okenske police KLASIK, EKSKLUZIV in PURITAMO. Odporne so proti neželenimi vremenskimi pogoji, delujejo kot zaščita za fasado, steno in okno. Dobavljive so v različlnih barvah in dizajnih.

Kamen

Okenske kamnite police so na voljo iz granita in marmorja, ki so iz naravnega materiala. Kamen je trden, vzdržljiv, visoko odporen proti zunanjimi vplivi in ima neomejeno življenjsko dobo. Obdelava robov je možna na več načinov. Na voljo je bogata izbira barv iz naravnega kamna, ki vsebuje bogate posebne vzorce. Kamnite police se lahko uporabijo kot zunanje in notranje police in so po želji stranke lahko spolirane do visokega sijaja.

Kje smo

Kontakt

Pošlji

Copyright © 2019. Alu-K Vse pravice pridržane.