STROKOVNO svetovanje in izvedba z več kot 25 let IZKUŠENJ.
KAKOVOST vedno na PRVEM mestu.
Do 10 let GARANCIJE.

07/36 35 100
aluk.doo@siol.net
Cesta XV. brigade 51, 8330 Metlika

MontažaKakovostna montaža je pogoj, da vaš novi proizvod deluje brezhibno in dolgo. Dimenzioniranje proizvodov mora biti izvedeno natančno, saj le pravilno velika okna in vrata kljubujejo raztezanju in krčenju materiala. S tem se zagotavi potrebni prostor med proizvodom in steno za izolacijsko tesnilno sredstvo, ki je ključnega pomena za ohranjanje toplote ter zvočne izolacije.

Klasična montaža
Pri izbiri klasične montaže, okvirje oken in vrat pritrdimo v zid z vijaki, režo med oknom in zidom pa zapolnimo s poliuretansko montažno peno. Klasična montaža se najpogosteje uporablja pri zamenjavi starih oken, pri tem pa je zelo pomembna pravilna izmera okna in natančno vijačenje.

RAL Montaža


Ral ali tronivojska montaža je montaža, ki pripomore k pravilnemu tesnenju reg med zunanjo in notranjo oviro, zmanjševanju toplotne izgube, preprečevanju nastanka vodne kondenzacije, plesnenja. Pri RAL montaži velja pravilo: znotraj bolj tesno kot zunaj. Rega med oknom in steno je sestavljena iz treh delov: notranje paroneprepustne ovire, sredinske toplotne in zvočne izolacije ter zunanje parodifuzne ovire. Pri RAL montaži nalepimo z notranje in zunanje strani folijo, ki ne samo odpravlja vodne kondenzacije navzven, temveč tudi ob spremenljivih temperaturah in vlažnosti navznoter. Za funkcionalni del toplotne in zvočne izolacije uporabljamo poliuretansko montažno peno.

Kje smo

Kontakt

Pošlji

Copyright © 2019. Alu-K Vse pravice pridržane.